Publikációk

Oktatóink, hallgatóink, külsős szakemberek, szakértők cikkeinek adunk teret itt.Sok érdekes témáról olvashat, letölthető formában.

JELENTKEZÉS

- Grafológus és Írásszakértő képzésre:

Jelentkezés módja: online jelentkezési lap kitöltésével.jelentkezzen online itt!

 

  • 1. A kitöltött on-line jelentkezési lap-pal jelzi szándékát a képzés igénybevételére. A későbbiekben kérünk még kézzel írt önéletrajzot, az érettségi bizonyítvány fénymásolatával és  egy darab színes igazolványképet (mely lehet mobillal készült portré, majd mi itt kinyomtatjuk).  Ezek a hallgató személyi lapjára kerülnek. Ne feledje, a grafológus vagy írásszakértő képzése küldött jelentkezési lapja akkor akív, ha a 5000,- Ft regisztárciós díj is befizetésre került. Amennyi 10.000,- Ft/félév tandíjkedvezményre jogosult, kérjük annak igazolására szolgáló dokumentum fénymásolatát is küldje be. (Iskola látogatási, Munkaügyi Közp. Magyar Államkincstár ...) Már a képzési díj előlegnél vegye figyelembe a kedvezményt, és ne feledje az igazolást!
  • 2. Jelölje meg a választott képzést, és helyszínt.

    2016-ban csak Budapesten indítunk képzéseket !

  • 3. A képzés kezdete előtt minden tandíjbefizetéssel rendelkező hallgatójelölt értesítést kap a kezdési időpontról és a pontos képzési helyszínről.

Az első találkozások alkalmával hallgatóinkkal felnőttképzési szerződést kötünk, melynek része a tematika, a félév időbeosztása az órarend.

Amennyiben a kurzust elégtelen számú jelentkező esetén nem tudjuk elindítani, úgy a befizetett tandíjat intézményünk hiánytalanul visszafizeti.

Ha az évnyitó előtt a jelentkező váratlanul eláll tervezett szándékától, a befizetett tandíj visszafizetésre kerül, de a regisztrációra befizetett díjat nem utaljuk vissza.

7,5 órás szabadkurzusra:

E-mailben, a választott témakört, az időpontot  megjelölve lehet jelentkezni

A fizetés módja: átutalással. Erste Bank: 11994507-06410438-10000001

A képzés nem ajánlott:

- a kar és a kéz munkavégzést akadályozó károsodása
- beszédértést akadályozó halláskárosodás
- beszédhiba és 50%-osnál magasabb fokú látásromlás esetén.

 

 

 

 
Könyveink

Munkatársak
Facebook oldalunk

Tekintse meg Facebook oldalunkat is, "Ágnes Katona" név alatt.